ONZE DIENSTEN

Wij ontzorgen u. Wij optimaliseren het rendement en inzet van zowel uw voertuigen als uw medewerkers. Met het pakket van diensten dat wij aanbieden, helpen wij u om uw onderneming te laten floreren.

Wat bieden we onze klanten?

Voor alles wat wij voor u doen geldt: klaarstaan als het nodig is, dag of nacht. Dat is wat u kunt verwachten als u gebruik gaat maken van onze diensten. Wij hebben een totaalpakket voor rioolreinigers: de machines en toebehoren, onderdelen, producttrainingen, reparatie en renovatie en onderhoud. Het lijkt veel, maar wij kennen onze grenzen. Wij zeggen daarom ook ‘nee’ als wij denken dat het niet kan of als het ons niet gaat lukken. Duidelijkheid en transparantie, daar kunt u op rekenen.

In het kort:

24/7 Beschikbaar

Totaalpakket

Transparantie

Betrouwbare partner

REPARATIE EN ONDERHOUD

Onze werkplaatspartner is uitgerust om allerlei voorkomende werkzaamheden aan uw voertuig uit te voeren. Er zijn meerdere specialisten aanwezig die u kunnen helpen. Of het probleem nu elektrisch, hydraulisch, pneumatisch of (fijn)mechanisch is, allemaal geen probleem, wij lossen het voor u op. Kunt u niet bij ons komen?  Als de werkzaamheden en de locatie het toestaan, kunnen wij ook naar u komen voor reparatie en onderhoud.

REPERATIE EN ONDERHOUD

Continuïteit van uw productieproces heeft de hoogste prioriteit. De klantgerichte service en after sales van RM Ecotech ondersteunt u hierin.

Wat bieden we onze klanten?

Een hecht team van ervaren, vakbekwame mensen die U graag helpen: telefonisch, in de werkplaats, of op locatie. Zeer snelle onderdelenvoorziening dankzij eigen magazijn met de mogelijkheid tot nachtleveringen. Een werkplaats waar alles wat onze monteurs aan gereedschap nodig hebben, voor handen is. Preventief onderhoud op afroep of op contractbasis, maar ook reguliere inspecties en diverse veiligheidskeuringen. Alles onder één dak.

In het kort:

Vakbekwame mensen

Eigen werkplaats

Mobiele servicedienst

Snelle onderdelen levering

Preventief onderhoud

Reguliere inspecties en veiligheidsinspecties

VERHUUR

Voertuigen, robotfrezen (met en zonder operator), UV-installaties en spuitkoppen hebben wij beschikbaar voor de verhuur. Mocht u meer werk hebben aangenomen dan u met uw eigen wagenpark aan kunt, dan zijn wij u graag van dienst met verhuur. Wilt u voor langere tijd een voertuig huren, informeer dan ook eens naar onze scherpe financial lease tarieven.

VERHUUR

Maatwerk verhuuroplossingen zorgen voor ruimte in de planning en de mogelijkheid om snel te reageren op veranderend werkaanbod. Wij leveren flexibiliteit.

Wat bieden we onze klanten?

Het kan voorkomen dat een voertuig plotseling uitvalt of dat de levering van het nieuwe voertuig op zich laat wachten. Door maatwerk verhuur kunnen wij u dan helpen. Via ons (inter)nationale netwerk regelen wij een voertuig -met of zonder man- voor u. Wist u dat wij daarnaast speciale spuitkoppen verhuren? Na overleg adviseren wij de juiste kop voor de klus, we plannen een periode en zorgen voor de juiste instructie en ingebruikname. Zo kunt u, zonder grote investeringen, speciale klussen uitvoeren. Robotfrezen, rioolrenovatiematerieel en UV-installaties verhuren wij met – en zonder operator of inbouwteam.

In het kort:

Rioolreinigingsvoertuigen verhuur

Spuitkoppen verhuur

Robotfrees verhuur

UV-installatie verhuur

Inverseertrommel verhuur

Huurkoop en Lease

VOERTUIG REVISIE

Oud wordt nieuw. Na jaren inzet van een voertuig, als het tijd wordt om na te gaan denken over de vervanging, kan het interessant zijn om een opbouw te reviseren. Is de truck versleten, of voldoet deze niet meer aan de actuele milieueisen, dan kan overbouwen van de opbouw op een nieuwe truck een oplossing kunnen zijn. Wij inventariseren de staat van het voertuig, maken met u een plan van aanpak, spreken een planning af en komen tot een goede prijs. Zo simpel is dat.

VOERTUIG REVISIE

Het klinkt spannender dan dat het is, het hoeft zeker niet duur te zijn. Een kwestie van de juiste afwegingen maken. Wij denken met u mee.

Wat bieden we onze klanten?

Alles wat beweegt vraagt om onderhoud. Na een periode van intensief gebruik kan een revisie noodzakelijk zijn. Vacuümpomp, HD-pomp, hydraulisch, elektrisch pneumatisch, gedeeltelijke revisie of groot. De vraag is wat rendabel is en wat niet. Om u te helpen de juiste beslissing te nemen, bekijken wij de staat van het voertuig en geven u eerlijk advies. Is overbouw of revisie geen optie, dan kan het ombouwen van een voertuig de mogelijkheid geven om het op een andere manier in te zetten. Er zijn altijd genoeg kansen.   

In het kort:

Inventarisatie

Plan van aanpak

Pomprevisie

Voertuig modificatie

Overbouw op nieuw chassis

ADVIES EN SCHOLING

Vertel ons waar u in de praktijk tegenaan loopt; weet u niet hoe u een probleem moet aanpakken? De kans is zeer groot dat wij het probleem al eens zijn tegen gekomen en de oplossing hebben. Als wij het niet weten, dan maken wij gebruik van ons internationale netwerk en vinden wij een oplossing voor u. Dat wat er nog niet is, kunnen wij samen met u ontwikkelen.

ADVIES EN SCHOLING

Training en scholing verhogen de motivatie, geven minder uitval door storingen en zorgen voor tevreden opdrachtgevers.

Wat bieden we onze klanten?

Te vaak stagneert de productie door voertuigen die uitvallen. Veelal als gevolg van ondeskundig gebruik of te lang doorwerken met een klein defect. Zonde! Onze trainingen zijn gericht op bewustwording en leren ‘luisteren’ naar het voertuig. Basisprincipes van rioolreiniging, werking van de componenten van de auto. Wat moet en kan ik zelf doen, wanneer moet ik hulp inschakelen? Wat kan een spuitkop, welke spuitkop voor welke klus. Afgestemd op het kennisniveau en de wensen.

In het kort:

Professionele trainingen

Praktijk gericht

 Bewustwording

Voertuigkennis

Klein onderhoud

Spuitkoppen

Wat kunnen we voor u bouwen?