Website RM Ecotech live per 01-10-2017!

…vijf maanden na de start van ons bedrijf en na heel hard werken op de achtergrond, is het dan zo ver; onze website gaat live!

Allereerst willen wij van deze gelegenheid gebruik maken, om iedereen te bedanken die ons, op wat voor manier ook, ondersteund en geholpen heeft in de eerste opstartperiode. Wij zijn trots op de A-merken die wij mogen vertegenwoordigen en op het vertrouwen dat deze producenten in ons hebben. Dank vooral ook aan iedereen die ons onze eerste opdrachten gegund heeft. 

Welkom, dat is wat we niet schrijven op de site, maar wat wij uitdragen. Welkom op onze site, welkom in onze werkplaats. U bent welkom. Wij nodigen u uit om onze website te lezen en te verkennen. U kunt lezen wat wij in huis hebben en hoe wij u kunnen helpen. Wij gaan met regelmaat nieuwsitems plaatsen, om u op de hoogte te brengen van innovaties en bijzondere producten. De komende maanden gaan wij de site geleidelijk uitbreiden met productpagina’s van de verschillende merken. Daar hebben wij uw hulp bij nodig…mocht u op- of aanmerkingen hebben, laat het dan weten, wij staan open voor uw verbeterpunten!

Veel leesplezier en graag tot ziens!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *