Huisaansluitingen opblazen verleden tijd dankzij de Abano van IBG

Iedere rioleur kent het fenomeen en heeft er waarschijnlijk al wel eens mee te maken gehad: de luchtverplaatsing van de spuitkop is zo groot dat deze niet weg kan via het hoofdriool, maar via de huisaansluiting naar buiten gaat. De lucht is één, maar wat er meekomt aan rioolinhoud en achterblijft in de woning is pas echt vervelend…met boze bewoners, schoonmaakkosten en een ontevreden opdrachtgever tot gevolg.

Met de gepattenteerde ABANO spuitkoppentechniek is IBG de strijd aangegaan tegen het opblazen van huisaansluitingen.  De ABANO is uitvoerig getest door een extern instituut, welke tot de conclusie kwam dat deze spuitkop echt werkt. De tests zijn uitgevoerd in het bereik van DN150-600, waar in de praktijk ook het meeste risico ligt. Er is ca. 15% minder aandrijfkracht nodig, waardoor met lagere toeren(brandstofverbruik) het zelfde reinigingsresultaat kan worden bereikt als met conventionele koppen. De kop trekt nauwelijks strepen op de buiswand, een opmerking die wij vaak horen uit het land. Door de dubbele nozzles en de spuithoeken is dit een echte allrounder voor de reiniger.

Laat u overtuigen door de ABANO en test nu de hem GRATIS! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *