Müller Cockpit bekroond met Duitse innovatieprijs

Op de IFAT 2014 heeft Müller een nieuw bedieningssysteem op haar reinigingswagens geintroduceerd: MU COCKPIT. Dat het een bijzondere en innovatieve IT oplossing is, is ook bij de vakjury van de Duitste IT-innovatieprijs niet onopgemerkt gebleven.  Het systeem is in Duitsland uitgeroepen tot ‘Best of 2017’ in de categorie Industrie & logistiek. Gefeliciteerd!

MU COCKPIT wordt geleverd op alle voertuigen van Müller en biedt enorme voordelen voor iedereen die met rioolreiniging en de bijbehorende voertuigen te maken heeft: rioolbeheerder, aannemer, wagenparkbeheerder/werkplaats en zeker ook de chauffeur/machinist.  De bediening werkt intuitief, heeft duidelijke symbolen en pictogrammen kan de bedienaar zelfs helpen bij allerlei problemen en vragen. Uniek is de automatische opslag van alle voorhanden (reinigings)gegevens en de mogelijkheid om deze data uit te wisselen met alle in de markt verkrijgbare GIS-software pakketten. Dankzij MU COCKPIT krijgt u meer inzicht in de productie en inzet van uw voertuigen, waardoor u sneller en eenvoudiger kunt sturen om het rendement van uw voertuigen te verbeteren. Dagstaten en opdrachtbonnen kunnen automatisch gegenereerd worden, zodat uw reinigers minder administratieve handelingen hoeven te verrichten en zich kunnen focussen op hun primaire taken. De spuitkoppen die op de auto liggen kunnen worden opgeslagen in het systeem, dankzij de GPS ontvanger weet de auto op welke put hij staat en kan de reiniger gewaarschuwd worden als hij de verkeerde spuitkop voor die streng gebruikt. Waarschuwingen en opmerkingen van uw opdrachtgever of planner verschijnen automatisch in beeld. Uw opdrachtgevers laat u zien waar en hoelang u gewerkt hebt, met welke druk en snelheid het riool gereinigd is, zelfs de energetische belasting van het riool(denk aan relinen) en de hoeveelheid uitgestoten CO2 is beschikbaar. Wij vertellen u graag meer over dit unieke systeem, de mogelijkheden en de voordelen voor u!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *